ENTRÉMATTOR

Vi kan entrémattor! På Abimat är vi snabba med att påstå att vi kan det här med entrémattor, och mattor för offentliga miljöer överhuvudtaget som du kanske redan vet.

Ett bevis på att vi besitter den kompetens som vi påstår, är det faktum att vi sedan vi gav oss in branschen under 2002, har byggt upp en stor skara trogna kunder som återkommer till oss när det gäller sina behov av entrémattor.

Dessa kunder är företagare runt om i hela landet som dels insett vikten av entrémattor på sina kontor eller i sina receptioner, och dels uppskattar vårt kunnande när det gäller att välja entrémattor för den specifika miljön.

Du kan kontakta oss kring entrémattor här >>

VILKA ENTRÉMATTOR PASSAR DITT FÖRETAG?

Den frågan kan vara svår att svara på utan att veta så mycket om hur den fysiska miljön hos er ser ut och hur stort flödet av personal, kunder och besökare är hos er.

Kontakta oss här på hemsidan, via mejl eller ringa upp oss och berätta för oss hur det är hos ert företag.

Vi kan hursomhelst berätta redan nu att entrémattor fyller en mycket större funktion än du tidigare hade trott, framförallt för att skapa ett enhetligt och välkomnande intryck i er entré. Mattorna anpassas naturligtvis i storlek, form och material så att de både passar perfekt och håller så länge som möjligt. Se våra olika utföranden intill.

Vår adress:

Abimat

Hävertgatan 29

25442 Helsingborg

Har du frågor?

E-mail: info@abimat.se

Tel: 042-453 88 20

Våra torkmattor är miljöbedömda av